Indvendig Rengøring, Bilpleje, Polering & Salgsklargøinger
Aalborg & Nordjylland

Polering af bil

Trænger din bil til en polering? Så finder du ikke en bedre partner end SteamCleaner

Professionel polering af bil

Din bil fortjener at skinne

polering af bil

Bestil tid på under 2 min

Besøg os i 9270, Klarup

Du får en super smuk bil

Book tid på under 2 minutter

Besøg os i 9270, Klarup

Du betaler først bagefter

Når du skal have din bil poleret, er vi hos SteamCleaner altid garanter for et stilsikkert og professionelt resultat.
SteamCleaner
Magnus Skovborg
Stifter & Steamer
polering af bil

KUNDEANMELDELSER

Hør, vores kunders ord

Carsten Eliassen
Gert Eliasen

Et virkelig flot resultat. Meget svært ikke at være imponeret. Tusind tak

Mikkel B.C.
Mikkel B.C.

Perfekt og nemt. Jeg er meget tilfreds med resultatet og venligt personale

Flemming Holm
Flemming Holm

Fantastisk service, nydeligt resultat og fair priser. En god oplevelse

  Book en Tid - Professionel Polering

  1 stk. alm. personbil
  kr 3499 inkl. moms
  • Fjerner skidt og snavs
  • Forlænger lakkens levetid
  • Forebygger og fjerner ridser
  Populær

  Du kunne også være interesseret i...

  SPØRGSMÅL & SVAR

  Om poleringer

  Hvad gør en polering af bil?

  Når man polerer en bil, polerer man dens lak, som hjælper med at fjerne ridser, der f.eks. er foresaget af vaskehallen. Det hjælper altså kort sagt med at gøre din bils lak ren og glat og pæn at kigge på. Polering af bil kan anbefales til alle, der virkelig nyder - og forstår værdien af at passe på sin bil.

  Hvor lang tid holder poleringen?

  Det afhænger naturligvis af, hvilken type polering her er tale om. For at garantere kvaliteten af vores poleringer hos SteamCleaner, har vi valgt kun at tilbyde én type polering, der prismæssigt befinder sig i mellemklassen, men hvor vi så til gengæld kan garantere, at poleringen minimum holder 6 måneder.

  Er en polering pengene værd?

  Ja, en polering er i den grad alle pengene værd, og vil være én af de bedste investeringer, du har gjort, i ét af de mest værdifulde aktiver, du har. En polering forlænger bilens levetid markant, og det kan ikke underkendes hvilken effekt det f.eks. har på prisen ved et eventuelt videresalg.

  Kan man polere ridser væk?

  Ja, du kan godt polere overfladiske ridser væk fra en bil, og måske i virkeligheden også nogen, der er dybere, end du tror. Resultatet forbløffer de fleste, og du vil blive overrasket over, hvor mange ridser, der f.eks. opstår som resultat af et besøg i vaskehallen, og som kan afhjælpes med en polering.

  Er Polering godt?

  Ja, polering er rigtig godt. Din bils lak bliver gennem dens levetid udsat for mange forskellige former for skader og urenheder. Det være sig fra vaskehallen, stenslag og flyverrust og insekter. Ved at polere lakken på din bil forlænger du dens levetid, fordi du på den måde vedligeholder lakken.

  Hvor meget koster en polering?

  Det afhænger af hvilken type polering, du vælger, og hvilken virksomhed, du benytter. Prismæssigt vil du kunne finde poleringer fra 2500-5000 kr. Hos SteamCleaner har vi valgt at placere os ca. midt i mellem, og tage 3499 kr. for en polering. Til gengæld garanterer vi, at den holder minimum 6 måneder.

  Kan jeg polere min bil selv?

  Ja, du kan polere din bil selv, hvis du erfaring med området. Du skal imidlertid være opmærksom på, at det er en svær profession og fejl kan have meget skadelige konsekvenser. Derfor skal du som minimum være sikker på at have de rigtige produkter, og kan udføre selve poleringen i et vindstille miljø.

  Hvor lang tid tager en polering?

  Hvor lang tid, det tager, at udføre selve poleringen afhænger af bilens størrelse. Hos SteamCleaner afsætter vi i gennemsnit 4 timer til at foretage en polering, som vi mener en meget retfærdig tid, når man sammenligner med prisen, og sammenholder det med de omkostninger vi f.eks. har til remedier samt værksted.

  Find os

  Klar til at besøge os?